Att vara intresserad av motorsport är lika roligt oavsett om man utövar sporten själv eller enbart tittar på någon av grenarna inom sporten. Exempel på grenar kan vara motorcross eller rally. Detta kommer att vara sant om du tillfrågar alla de som enbart tittar och följer motorsport i radio, tv och i tidningar samt söker information på nätet. Om du tillfrågar de som utövar en gren inom denna stora sport, så kommer de att berätta historien om att vara den som alltid får ut det mesta av sporten. Naturligtvis kommer även detta att vara helt sant, och något som aldrig kommer att kunna diskuteras.

Något som intresserar många är just grenen motorcross och inom detta område finns det många av olika klubbar som har etablerats och tävlar i olika serier runt om i landet. På denna sida som bär namnet oskarshamnsmsk.se ska det inte handla om någon specifik klubb i just Oskarshamn och heller inte enbart om motorcross, utan har ett bredare fokus. Här kommer du att få en bred och generell information gällande motorsport och olika typer av detta, samt att du även i vissa fall kommer att få en mer koncentrerad information som fokuserar på just motorcross.

Är du intresserad av motorsport i allmänhet och motorcross i synnerhet så kommer du garanterat att få en trevlig läsning här. Genom att ta del av den information som ges kommer du kanske till och med att få veta något nytt. Den som läser får veta, precis som uttrycket den som lever får se.